Кількість
|
Вартість
|
||
|
Молочний шоколад (36%) у формі калет - новинка від ТМ Mir Chocolate, яка може стати улюбленим шоколадним інгредієнтом на кухні. Молочний шоколад підходить для приготування солодких начинок, покриття і глазурування, створення крафтових плиток шоколаду тощо.
Молочний шоколад 36% - слодкий вершковий смак з легким ароматом карамелі.
Текучість: 3 краплі
Склад: цукор, какао-масло, молоко сухе незбиране, какао терте, молоко сухе знежирене, соєвий лецитин, сіль кухонна, ароматизатор ванілін. Може містити сліди горіхів, арахісу.
Без ГМО
Халяль
Вміст какао продуктів: не менше 36%.
Харчова цінність 100г продукту:
- жири – 34 г (з них насичені - 20 г)
- вуглеводи – 53,5 г (з них цукор 50 г)
- харчові волокна – 2,3 г
- білки – 7 г
- сіль – 0,2 г
Енергетична цінність на 100 г: 2291 кДж (549 кКал)
Умови зберігання: при температурі від 15ºС до 24ºС градусів та вологості на біліше 75%.
Вага: 500 г
Виробник: ТМ "Mir Chocolate", Україна