Кількість
|
Вартість
|
||
|
Темний шоколад Callebaut (№811) – високоякісний натуральний чорний бельгійський шоколад. Володіє збалансованим гіркуватим смаком какао в поєднанні з натуральною ваніллю сорта Bourbon. Такий шоколад містить більш високий відсоток какао-масла та має широке вживання серед гурманів і кулінарних професіоналів. Є кошерним продуктом.
Випускається шоколад в каллетах, така форма набагато легше плавиться і переходить в рідкий стан, ніж плитка. Крім того, каллети дозволяють кондитерам економніше витрачати і правильно дозувати шоколад.
Бельгійський шоколад Callebaut має стандартну плинність (3 краплі), тому підходить для виготовлення цукерок, ганашу, мусу, морозива, соусів і глазурі, глазурованих цукерок, напоїв. Застосовується для створення фігур з шоколаду за допомогою спеціальних молдів, а також для покриття кондитерських виробів. Використовується в якості наповнювача і ароматизатора.
Смакова сумісність:
- фрукти і ягоди: апельсин, абрикос, грейпфрут, груша, фініки;
- спеції і прянощі: фенхель, кардамон, кріп, м'ята, кориця;
- горіхи: макадамія, волоський горіх, мигдаль;
- напої: алкогольні напої, чай зелений і фруктовий, кава;
- додаткові інгредієнти: різні сиропи з легкою кислинкою, мед.
Рекомендації по роботі з шоколадом:
- температура розтоплення – 45-50°С;
- для кристалізації – максимум 45-50°C;
- швидке охолодження до 27°С;
- подальше нагрівання до 31-32°С, потім до 34,5°С;
- температура охолодження для глазурі 14-18°С, для молдів 8-12°С.
Склад: какао терте, цукор, какао-масло, емульгатор: соєвий лецитин; натуральний ароматизатор: ваніль.
Вміст какао-продуктів: 54,5%
Плинність: 3 краплі
Умови зберігання: зберігати при температурі +12°С +20°С та відносній вологості повітря не більше 70%, в чистому, сухому приміщенні, без сторонніх запахів.
Вага: 400 грам
Виробник: Callebaut, Бельгія