Кількість
|
Вартість
|
||
|
Ароматний сплеск з натуральним солодким смаком.
Barry Callebaut® пропонує чудову альтернативу шоколаду для тих, хто хоче насолодитися багатим смаком какао і шоколаду без вмісту цукру.
Цей шоколад з цукрозамінником Стевія – справжній вибух смаку з 85% какао-макухи.
Завдяки Стевії, в смаку відчуваються ніжні солодкі нотки. Більш того, шоколад дарує приємне відчуття в роті за рахунок харчового волокна, що заміняє цукор.
Використання:
За рахунок своєї плинності (в 2 краплі) шоколад без додавання цукру можна застосувати в литті та глазуруванні кондитерських виробів, в якості смако-ароматичної добавки при створенні мусів, цукерок, ганашу.
Застосовується для виготовлення трюфелів, шоколадних паст, кексів, печива, бісквітів, кремів, соусів і морозива. Також він дарує насичений шоколадний смак без цукру напоям.
Даний шоколад ідеально підходить для тих, хто піклується про своє здоров'я і займається виробництвом ПП-десертів.
Шоколад з цукрозамінником Стевія дозволяє рекламувати свою продукцію під знаком "Без додавання цукру" або "Підсолоджений цукрозамінником Стевія".
Склад: какао продукт 83,9%, молоко 0%, жир 37,8%.
Походження бобів: в основному какао-боби із Західної Африки, переважає різновид Forastero зі знаком Fairtrade.
Плинність: 2 краплі
Термін придатності: 24 місяці
Вага: 100 грам
Виробник: Бельгія