Кількість
|
Вартість
|
||
|
Білий шоколад Cargill має збалансований смак, у ньому використовується натуральна ваніль. Його використовують для приготування таких кондитерських виробів, як: цукерки, начинки для цукерок, різні кондитерські форми і прикраси для десерту, в начинці для кексів та інших виробів з бісквіта.
Використовувати шоколад дуже просто, завдяки однаковим "монетам" шоколад розтоплюється рівномірно і використовується вельми економічно, на відміну від готових плиток, які доводиться ламати і зважувати.
Плинність: 2
Вміст какао-продуктів: 29%
Склад: 47.3% цукру, 30.0% какао-масла, 22.0% незбираного молока, емульгатор (E322 (соєвий лецитин)), <1,0% натурального ароматизатора ванілі.
Поживна (харчова) цінність 100г: жири 36.34гр, вуглеводи 56.21гр, білки 5.55гр. Без ГМО. Енергетична цінність (калорійність) 100г: 575ккал.
Вага: 200гр
Виробник: Бельгія