Кількість
|
Вартість
|
||
|
Цукрова пудра - розмелені дрібні цукрові кристали. Виготовлена з цукру цукрового буряка.
Цукрова пудра використовується в кондитерській промисловості і в домашній кулінарії для виробництва глазурі, збивання вершків, приготування коктейлів та прохолодних напоїв, а також для прикрашання кондитерських виробів та кави.
Склад: цукрова пудра - 97%, крохмаль кукурудзяний - 3%. Не містить ГМО.
Може містити сліди гірчиці, кунжуту, селери, глютену.
Калорійність в 100г продукту: 398 ккал
Харчова (поживна) цінність у 100г продукту: вуглеводи - 99,8 г
Умови зберігання: зберігати в сухому прохолодному місці при температурі від 8°C до 40°C, при відносній вологості повітря не більше 70%.
Вага: 200 грам
Виробник: «Ямуна», Україна