Кількість
|
Вартість
|
||
|
Цукрова посипка — яскравий декоративний елемент, що додає святкового настрою вашим десертам. Ідеальна посипка на паску, а також чудово підходить для прикрашання тортів, кексів, пряників та іншої святкової випічки.
Цукрова посипка для паски — класичний елемент святкового декору, без якого важко уявити Великдень. Різнокольорові солодкі часточки чудово лягають на глазур і надають випічці яскравого вигляду та приємного хрумкого акценту.
Посипка на пасці зберігає форму під час випікання і не тане на глазурі.
Це посипання включає в себе яскраво червоні, сріблясті та білі намистини і вермішель.
Характеристики:
Склад: цукор, борошно, крохмаль кукурудзяний, тальк харчовий, глазуруючий агент капол (шелак, віск карнаубський), барвники штучні: Е102, Е110, Е122, Е124, Е133, Е155, Е171; емульгатор лецитин соєвий, загущувач Е466, олія пальмова, кандурин.
Умови зберігання: зберігати за температури не вище ніж 25°С та відносної вологості повітря не більше ніж 75%.
Термін придатності: 24 місяці
Вага: 50г
Виробник: Україна
Зверніть увагу! Залежно від налаштувань Вашого екрану, відтінок може відрізнятися!