Кількість
|
Вартість
|
||
|
Розпушувач тіста Ямуна використовується для виробництва кондитерських виробів за традиційними рецептами.
Перевага пекарського порошку полягає в тому, що він зроблений на основі гідрокарбонат натрію, не має різкого запаху, є безпечним для здоров'я і зручним у використанні.
Головним чином розпушувач використовується у виробництві борошняних кондитерських виробів. Він надає пишності і пухкості запіканкам, сирникам, млинцям. Збільшує об’єм хлібобулочних виробів, надає розсипчастості виробам з тіста.
Спосіб застосування:
Складається розпушувач з суміші лимонної кислоти, соди і борошна, які запобігають передчасну реакцію гасіння. Його не потрібно розчиняти, розпушувач змішують з борошном і вводять в тісто. Реакція в цьому випадку починається тільки при випічці, а значить, тісто можна залишити полежати на деякий час.
Додають його в середньому з витрати 20г (один пакетик) на 0,5кг сухого борошна і замішують на воді чи іншому інгредієнті, в залежності від рецепту. При взаємодії з водою виділяється вуглекислий газ, у наслідок чого повітряні кульки розпушують тісто.
Склад: борошно вищого ґатунку (70%), розпушувач: натрій двовуглекислий (Е500), однозаміщений пірофосфат натрію (Е450), регулятор кислотності: кислота лимонна моногідрат харчова (Е330), регулятор кислотності: кислота лимонна моногідрат харчова (Е330). Містить глютен.
Зберігати в сухому прохолодному місці.
Термін зберігання - 12 місяців
Вага - 18 грам
Країна-виробник - Україна