Кількість
|
Вартість
|
||
|
Форма для шоколаду – форма з високоякісного полікарбонату. За допомогою цієї форми за короткий час Ви можете виготовити смачні цукерки, навіть з різними наповнювачами.
Полікарбонат має низку дуже важливих в кулінарії якостей: форму дуже легко мити, вона абсолютно не впливає на смак і запах готової продукції, навіть при дуже інтенсивній експлуатації не деформується, витримує високі і низькі температури.
Якість матеріалу, з якого виготовлена форма, дає неперевершену гладкість і яскравість шоколадних цукерок, а також забезпечує легке вилучення готового виробу без ризику поломки.
Принцип роботи з полікарбонатною формою нескладний:
1. Перед тим, як заповнювати форму шоколадною масою, нагрійте її до температури маси (30-33 градуси за шкалою Цельсія).
2. Форма обов'язково повинна бути сухою.
3. Перед витяганням готових виробів перевірте, чи достатньо форма з заготовками охолоджена. Це важливо для кращого вилучення цукерок з форми.
4. Ні в якому разі не використовуйте абразивні миючі засоби, не нагрівайте форму і не мийте її занадто гарячою водою. Пам'ятайте, жирова плівка, що утворюється на стінках форми після вилучення цукерок, позитивно позначиться на виготовленні наступної партії цукерок (вони матимуть потрібний глянець на поверхні і стануть легше вилучатись з форми).
Кількість осередків на планшеті: 21 шт.
Розмір форми: 27,3 х 13,4 х 2,4 см
Розмір осередку: 3 х 3,2 см, глибина - 1,7с м
Матеріал: полікарбонат
Виробник: Китай
Зверніть увагу! Можливі дрібні виробничі подряпини (не впливають на процес приготування).