Кількість
|
Вартість
|
||
|
Пластмасовий молд Ракушки використовується для створення оригінального прикраси з намистин
Характеристики:
Матеріал - харчовий пластик
Країна-виробник - Китай
Інструкція:
для мастики
1) Візьміть шматочок мастики приблизно такого ж обсягу, що і Ваша форма. Добре вимішайте і скачайте її в формі ковбаски
2) Посипте форму крохмалем або цукровою пудрою, щоб мастика не прилипли до молда
3) Заповніть форму. Щоб половинки краще з'єдналися, змастіть їх водою або кондитерським клеєм
4) Міцно притисніть обидві частини Молда, відкрийте і видаліть зайву мастику
5) поставте молд на 15-20 хвилин в морозильник
6) Дістаньте намистинки і залиште їх на деякий час обсохнути
7) Намисто можна прикрашати за допомогою харчових барвників, глітерів і блискіток
Для марципану:
Марципан найкраще використовувати на формочках, які не мають багато дрібних деталей, тому як матеріал не такий пластичний, як мастика.
Для підвищення пластичності можна додати в марципан кукурудзяний сироп. Якщо марципан вийшов занадто м'яким, можна повернути жорсткість шляхом додавання цукрової пудри.