Кількість
|
Вартість
|
||
|
Під замовлення! Відправка товару здійснюється тільки після передоплати. Увага! Додаткова знижка не розповсюджується!
Високоякісна персіпановая паста з ароматних ядер абрикосових кісточок.
Виробляється аналогічно марципану. Замість мигдалю використовуються ядра абрикосових кісточок, в яких міститься гірка речовина амигдалин, який попередньо видаляється. Для отримання персіпану мелена маса ядер абрикосів змішується з цукром.
Переваги персіпану:
• економічна альтернатива марципану;
• аналогічність з марципаном в сферах застосування (особливо вигідний в борошняних кондитерських виробах);
• технологічна схожість з марципаном, може замінюватися в рецептурі;
• можливість змішування марципану і персіпану в потрібних пропорціях для досягнення максимально наближеного смаку до марципану в продукті;
• високі якісні показники і преміум якість продукту;
Використовується для начинок, пряників, всіх видів випічки і кондитерських виробів.
Склад: ядра абрикоса (50%), цукор, вода, інвертний цукровий сироп.
Поживна цінність в 100г продукту:
Енергетична цінність 1,925 кДж / 462 ккал
білки - 13г, жири - 27г, вуглеводи - 39г.
Умови зберігання: зберігати при температурі близько 15-18°C і відносній вологості 60% в захищеному від впливу світла місці.
Термін зберігання: 12 місяців
Вага: 1кг
Виробник: Lubeca, Німеччина