Кількість
|
Вартість
|
||
|
Патока – натуральний продукт переробки крохмалевмісної сировини кукурудзи, пшениці.
Патока - густа, тягуча, дуже в'язка, безбарвна, з ледь жовтуватим відтінком солодка речовина - продукт неповного оцукрювання крохмалю. Використовується в кондитерській промисловості в якості підсолоджувача та антикристалізатора кондитерських виробів.
Патока крохмальна виступає сполучним інгредієнтом та додає солодкість топінгам та наповнювачам, соусам і заправкам, використовується для виготовлення солодких снеків, випічки, карамелі, також як ключовача основа для оздоблення кондитерських виробів.
Патока крохмальна використовується для створення декоративних крапельок роси на виробах з цукрової пасти, при створенні глянцевої поверхні виробів, а також для приклеювання дрібних елементів кондитерських прикрас, посипки. Покращує текстуру готового продукту, збільшує його терміни зберігання.
Склад: патока 100%.
Енергетична цінність (калорійність) 100g продукту: 310,4 kсal.
Поживна (харчова) цінність 100 g продукту: (вміст вуглеводів)- 77,6g.
Умови зберігання: Зберігати в закритих ємкостях захищеному від сонячного проміння та атмосферних опадів місці при температурі не вище ніж +55 °С.
Термін зберігання: 12 місяців
Вага: 25гр
Виробник: Украса