Кількість
|
Вартість
|
||
|
Фруктова паста-концентрат – унікальний продукт за допомогою якого дуже легко надати смак і колір різним кондитерським виробам і заготовкам.
Паста має яскраво виражений смак і аромат.
Завдяки консистенції, пасту зручно додавати в будь-які кондитерські вироби. Використовується для мусів, гелів, начинок, ганаша, кремів, тіста для випічки. Можна застосовувати як просочення для десертів.
Ідеально підходить для приготування морозива, так само застосовується, як смакова добавка для морозива зі свіжих фруктів.
Дозування: 70г на 1кг продукту, 40-50г на 1кг, як добавка до морозива зі свіжими фруктами.
Склад: персики 45%, цукор, глюкозо-фруктозний сироп, ароматизатори, лимонна кислота Е330, яблочна кислота Е296, пектин Е440, барвники: паприка Е296, куркумін Е100. Не містить ГМО.
Поживна (харчова) цінність 100г: жири 0,1г, білки 0,4г, вугдеводи 67г.
Енергетична цінність (калорійність) 100г: 270ккал.
Умови зберігання: зберігати в прохолодному і сухому місці.
Вага: 100гр
Виробник: Pernigotti, Італія