Кількість
|
Вартість
|
||
|
Паста з ядра насіння гарбуза.
Використовуються ядра з класичного (не голонасінного) українського насіння тільки вищого сорту і великого калібру.
Корисні властивості:
Паста з насіння гарбуза – джерело вітамінів А, Е, В12 і Омега 6, мінералів магнію і калію. Гарбузове насіння гіпоалергенне. Тому паста з них – відмінний варіант для дітей або людей з алергією, які хочуть отримувати білки з продуктів не тваринного походження. У 100 грамах пасти із зернят гарбуза міститься до 30 грамів білка. Вміст L-аргініну в гарбузовому насінні більший, ніж в інших продуктах.
Пасту з гарбузових зернят використовують для виготовлення десертів і випічки, як основу для приготування рослинного молока. Застосовують для приготування смузі, енергетичних сумішей, вегетаріанських страв і салатів. Вона чудово поєднується з медом, фруктами, кашами, овочами і хлібцями.
Перед вживанням просто розмішайте ложкою.
Склад: 100% ядра зернят гарбуза, підсушені, помелені. Не використовуються рослинні жири та емульгатори, тому виділення олії підтверджує натуральність продукту. Без ГМО. Може містити сліди інших горіхів.
Енергетична цінність (калорійність) 100г продукту: 573ккал
Поживна (харчова) цінність 100г продукту: білки 30г, жири 49г, вуглеводи 15г.
Умови зберігання: зберігати в сухому прохолодному місці при температурі не більше +25°С і відносній вологості не більше 75%. Відкриту банку зберігати в холодильнику.
Термін придатності: 12 місяців
Вага: 100 грам
Виробник: ТОВ "АУМІ"