Кількість
|
Вартість
|
||
|
Овочевий желатин Sosa – вегетаріанська альтернатива желатину, гелеутворюючий агент у вигляді порошку з нейтральним смаком та запахом.
Желатин рослинного походження відрізняється прозорою та еластичною консистенцією.
Органічний продукт, виготовлений виключно з натуральних інгредієнтів без використання штучних барвників, консервантів і підсилювачів смаку.
Порошковий желатин застосовуйте, як і стандартний желатин у разі, якщо вам потрібно отримати продукт з великою прозорістю або якщо ви дотримуєтеся вегетаріанства.
Також можна використовувати для створення помилкової сферіфікаціі, холодних спагетті, желе, мусів і цукерок.
Рекомендації щодо застосування:
Порошковий рослинний желатин надає виробам еластичну, прозору текстуру. Створює консистенцію гелю з будь-якої рідини: води або фруктового соку.
Необхідно розчинити желатин в холодній рідині з вмістом води не більше 80%, довести до кипіння і дати охолонути до температури нижче 60°C, щоб активувати в якості гелеутворюючого агента. За допомогою цього агента, можна робити сфери з різним наповненням.
Властивості: не замерзає, можливе повторне нагрівання (термозворотній).
Дозування: 5г желатину на 100г рідини; 50г на 1 кг.
Склад: суміш перетертої каррагенани і гуарової камеді.
Умови зберігання: зберігати в щільно-запечатаному пакунку, в прохолодному сухому приміщенні при температурі 15-20°C. Після відкриття підтримуйте температуру навколишнього середовища.
Термін зберігання: 24 місяців з дати виробництва
Вага – 50 грам
Виробник – Sosa, Іспанія