Кількість
|
Вартість
|
||
|
Шоколадні осколки - складом це така сама шоколадна глазур як і в монетках, відмінно плавиться і підходить для приготування дзеркальної глазурі, покриття готових кондитерських виробів.
Осколки шоколадні чорні на основі какао-масла використовуються для приготування чорної шоколадної глазурі або як готовий декор для кондитерських виробів.
Застосування:
Глазур використовують як декор у морозиво, під час прикрашання тортів, капкейків, кейкпопсів, мафінів та інших кондитерських виробів.
Шоколадними осколками можна викласти малюнок на дзеркальній глазурі або зробити шоколадний поясок, а якщо розплавити шоколадні осколки з вершками, їх можна використовувати як ганаш.
Склад: цукор білий кристалічний, жир рослинний, емульгатор соєвий лецитин, ароматизатори "Білий шоколад", "Ванілін", ідентичні натуральним.
Умови зберігання:
Зберігати за температури 18-20 градусів Цельсія в сухому приміщенні за відносної вологості 75%.
Вага: 250 г.
Виробник: Мир, Україна