Кількість
|
Вартість
|
||
|
Нарізка бісквіта – заняття куди більш клопітке, ніж здається. Його пухка структура робить застосування стандартного кухонного ножа невиправданим: кулінарний шедевр, на приготування якого було витрачено стільки продуктів, сил і часу, буде кришитися і втратить апетитний вигляд.
Вибір професіонала – спеціальний ніж для бісквіта.
Переваги:
- дрібні гостро заточені зубчики швидко і без крихт розрізають бісквіт;
- довге лезо значно прискорює роботу;
- дерев'яна ручка екологічна і проста в мийці;
- ніж не вимагає заточування.
- після мийки рекомендується насухо витирати виріб сухою тканиною.
Довжина леза – 30см
Загальна довжина ножа – 43см
Матеріал ручки – дерево
Матеріал леза – нержавіюча сталь
Виробник: Китай
Колір ручки може відрізнятись від фото!