Кількість
|
Вартість
|
||
|
Цукрова пудра нетануча - термостабільне покриття для кондитерських виробів. За рахунок того, що пудра стійка до температури і вологи, колір та смак зберігаються, вона не тане і не тече на жирній, вологій, теплій і холодній поверхнях страви.
Нетануча пудра використовується для посипання найрізноманітніших кондитерських виробів: пончиків, оладок, млинців, кексів, булочок, круасанів, пирогів, мармеладу, цукерок.
Цукрова пудра - відмінний спосіб урізноманітнити зовнішній вигляд готового виробу, зробити його ще більш апетитним і красивим!
Використання:
Необхідно посипати готовий виріб цукровою пудрою, для цього можна застосувати кондитерське сито і частування готове.
Також можна скористатися трафаретом, прикласти його до поверхні випічки, посипати зверху пудрою, обережно підняти трафарет і таким чином створити на блюді незвичайний, смачний декор.
Склад: декстроза, цукор, пшеничний крохмаль, рослинний жир, гідрогенізований рослинний жир, ароматизатор (ванільний). Без ГМО.
Енергетична цінність на 100г: 414 ккал
Харчова цінність на 100 г:
- вуглеводи - 87 г
- білки - 0,0 г
- жири - 6,8 г
Умови зберігання: рекомендовано зберігати в сухому і прохолодному місці при температурі 15-25°C.
Термін зберігання: 12 місяців
Вага: 200 г
Виробник: Німеччина