Кількість
|
Вартість
|
||
|
Натуральний гелевий ароматизатор призначений для надання кондитерським виробам і напоям аромату карамелі. Ароматизатор має м'який, приємний запах і смак карамелі.
Ароматизатор карамель використовується для приготування випічки і кондитерських виробів, таких як крема, вершки, морозиво, кекси, печиво, суфле, торти, наповнювачі для пирогів і шоколадних цукерок, також підходить для напоїв.
Переваги натуральних харчових ароматизаторів:
• простота і зручність в застосуванні;
• покращують натуральні аромати інгредієнтів;
• надають більш насичений натуральний смак;
• дозволяють надати натуральним інгредієнтам смаки, інгредієнтів, яких немає в рецептурі;
• насичують смаком і ароматизують інгредієнти без смаку або запаху.
Дозування для приготування:
30 г: 1000 г вершків,
40 г: 1000 г крему,
25 г: 1000 г начинки,
30 г: 1000 г ганаша,
40 г: 1000 г суміші для морозива,
40-50 г для випічки 1 кг тіста
Важливо! Після додавання ароматизатора необхідне ретельне перемішування - для кращого розподілу аромату в продукті.
Умови зберігання: зберігати в сухому прохолодному місці, в закритій упаковці, при відносній вологості не більше 75%.
Вага - 100 грам
Виробник - Німеччина "Heinrich Karow"