Кількість
|
Вартість
|
||
|
Посипання кондитерське - їстівне декоративне драже у вигляді кольорових перламутрових перлин, призначене для декорування кондитерських виробів.
Посипання нешкідливе, має солодкий смак і гарний відтінок.
Застосування:
За допомогою посипання можна прикрашати торти, кекси, капкейки, паски, печиво, морозиво. Наприклад, розкішно виглядає боковина тортів, серединки квітів або торти-сумочки, декоровані їстівними перлами.
З такою посипкою можна надати ошатний та ексклюзивний вид навіть найпростішому десерту!
Як прикрасити кондитерський виріб цукровим драже:
1. За допомогою пензлика нанесіть крапельками кондитерський клей на торт.
2. Візьміть щипцями намистинку і прикріпіть до торту.
Умови зберігання: зберігати в сухому і прохолодному місці.
Розмір: 10мм, 5мм, 3мм
Вага – 17 грам
Країна-виробник – Україна