Кількість
|
Вартість
|
||
|
Борошно виготовлене шляхом подрібнення рису на жорнових млинах. Це здорове безглютенове борошно, воно не перебиває смак інших продуктів.
За змістом крохмалю і біологічної цінності жорнове рисове борошно по праву займає одне з провідних місць серед інших видів борошна, отриманих зі злакових.
Відомо, що борошно із зерен рису - відмінне джерело чималої кількості натуральних макро і мікроелементів, а також вітамінів, що робить даний продукт виключно корисним для харчування людей абсолютно різного віку, особливо дітей.
Корисні складові:
Рисове борошно містить рослинний білок (повноцінний за амінокислотним складом), вітаміни В1, В2, РР, біотин, амилопектин, цинк, натрій, калій, магній, фосфор, крохмаль (який легко засвоюється), клітковину, моно - і дисахариди.
Рисове борошно рекомендують застосовувати в дієтичному і лікувальному харчуванні при серцево-судинних захворюваннях, хронічному ентероколіті.
Застосування:
Жорнове рисове борошно можна використовувати в якості згущувача для соусів, пудингів, з нього можна пекти кекси, печиво, торти, робити пельмені та вермішель.
У чистому вигляді рисове борошно не можна використовувати для випічки дріжджового хліба, оскільки в ньому немає глютену. Для більш збалансованого смаку в випічці його рекомендують комбінувати з іншими видами борошна.
Харчова та енергетична цінність рисового борошна (100г продукту):
Калорійність - 277,4ккал
Білок - 8,8г
Жири - 0,5 г
Вуглеводи - 77,1г
Клітковина - 0,6 г
Вага - 0,5 кг
Виробник - Україна, ТМ «Зелений Млин»