Кількість
|
Вартість
|
||
|
Традиційне італійське пшеничне борошно найвищої якості – Манітоба. Створена у процесі максимального подрібнення пшеничних зерен м'яких сортів-типу "00" - з підвищеним вмістом білків. Має повітряну текстуру і білий колір.
У муці "Manitoba" міститься високий відсоток білка - до 80%, що дозволяє отримати більшу кількість тіста, порівняно зі звичайним борошном.
Ідеально підходить для професійного та домашнього приготування всілякої солодкої та солоної випічки. Підходить для виробів із тривалим (до 15 годин) вистоюванням тіста. Борошно можна використовувати окремо або змішувати з іншим борошном.
Підходить для приготування:
- складної дріжджової випічки-італійського Панеттоне або великодньої Коломби, французьких круасанів та пирогів;
- домашнього хліба, булочок, кексів та мафінів;
- італійської піци на тонкому повітряному коржі, традиційної фокаччі;
- макаронних виробів – свіжої пасти, тіста для лазаньї та запіканок.
Характеристики:
- м'яка пшениця типу 00
- сила W 380
- співвідношення між пружністю та розтяжністю P/L 0,6
- білки 15%
- вологість <15,5
- довгий час підйому (36-72 години при +4)
Склад: зерно пшениці.
Термін придатності: 12 місяців
Вага: 1кг
Виробник: Італія, Molino Dallagiovanna