Кількість
|
Вартість
|
||
|
Борошно Манітоба – борошно із м'якої пшениці типу '0'.
Пшеничному борошну Manitoba, властиво підвищений вміст мінералів і білків. Тісто з цього італійського борошна має чудову еластичність, стійкість у дріжджовій випічці хлібобулочних виробів.
Продукт отриманий шляхом подрібнення та просіювання пшениці дурум, при цьому видаляються всі висівки та зародки, в той же час як внутрішня частина зерна подрібнюється на гранули з гострими краями.
Борошно може використовуватися для посилення більш слабкого борошна, ідеальне для закваски, для виробів з тривалим (до 15 годин) вистоюванням тіста.
Підходить для професійного та домашнього приготування різноманітної солодкої та солоної випічки:
- складної дріжджової випічки - італійського Панетоне чи великодньої Коломби, французьких круасанів та пирогів;
- домашнього хліба, булочок, пасок, кексів та мафінів;
- італійської піци на тонкому повітряному коржі, традиційної фокаччі;
- макаронних виробів - свіжої пасти, тіста для лазаньї та запіканок.
Характеристики:
W (сила борошна / здатність до поглинання) <380
P/L (Співвідношення між пружністю та розтяжністю) 0,7 +/- 0,1
Вміст протеїну близько 22%
Час розстоювання тіста 14-20 годин
Склад: зерна пшениці
Термін придатності: 12 місяців
Вага: 1кг
Виробник: Molino Naldoni, Італія