Кількість
|
Вартість
|
||
|
Борошно пшеничне La Pasta (Ла паста) – мука з твердих сортів пшениці Семола. Створена на основі ретельного подрібнення пшеничних зерен з твердих сортів.
Володіє характерною крупчатою текстурою, м'яким смаком і ароматом. Вважається корисною і поживною для нашого організму.
Борошно з твердих сортів пшениці додається до пшеничного борошна вищого гатунку, збагачуючи його білком, клітковиною, корисними мінералами і вітамінами. Не містить в складі ГМО.
У чистому вигляді використовується для приготування пасти, домашньої локшини і піци. Підходить для приготування різноманітної складної випічки: від фокаччи в італійському стилі і французьких багетів, до тіста для піци, равіолі та свіжої пасти "Hand-made".
Борошно дозволяє створити особливо еластичне і однорідне тісто для легкого формування готових виробів і розкочування. Підходить також для приготування тіста з додаванням борошна з м'яких сортів пшениці – для більш ніжної і м'якої текстури.
Склад: борошно з твердих сортів пшениці.
Вага: 1кг
Виробник: Україна