Кількість
|
Вартість
|
||
|
Молд застосовується для виготовлення шоколадних цукерок і елементів декору з шоколаду.
Схвалено FDA для роботи з харчовими продуктами.
Спосіб застосування:
1. Вимийте молд звичайною водою і ретельно висушіть.
2. Залийте молд теплим шоколадом.
3. Дайте йому деякий час охолонути.
4. Акуратно витягніть шоколад з молда.
Поради:
- не мити в посудомийній машині;
- не рекомендується використовувати для карамелі та інших гарячих компонентів.
Характеристики:
Розмір молда: 24,2 х 18,4см
Розміри фігур (ш х в):
туфлі: 9 х 7см, глибина 1,8см
зонт: 9 х 7,5см, глибина 1,8см
сумка: 10 х 7,5см, глибина 2см
Матеріал: харчовий пластик
Виробник: США