Кількість
|
Вартість
|
||
|
Молд застосовується для виготовлення шоколадних цукерок і елементів декору з шоколаду.
Схвалено FDA для роботи з харчовими продуктами.
Спосіб застосування:
1. Вимийте молд звичайною водою і ретельно висушіть.
2. Залийте молд теплим шоколадом.
3. Дайте йому деякий час охолонути.
4. Акуратно витягніть шоколад з молда.
Поради:
- не мити в посудомийній машині;
- не рекомендується використовувати для карамелі та інших гарячих компонентів.
Характеристики:
Розмір молда: 24,1 х 18,4см
Котушка 9,1 х 9,3см, глибина 2,4см
Плоскогубці 4,8 х 13,4см, глибина 1см
Воблер 9,8 х 2,1см, глибина 0,9см
Поплавці 3,3 х 3,5см, глибина 1,5см
Ножик 7,2 х 1,8см, глибина 0,9см
Матеріал: харчовий пластик
Виробник: США