Кількість
|
Вартість
|
||
|
Молд застосовується для виготовлення шоколадних цукерок і елементів декору з шоколаду.
Спосіб застосування:
1. Вимийте молд звичайною водою і ретельно висушіть.
2. Залийте молд теплим шоколадом.
3. Дайте йому деякий час охолонути.
4. Акуратно витягніть шоколад з молда.
Поради:
- не мити в посудомийній машині;
- не рекомендується використовувати для карамелі та інших гарячих компонентів.
Характеристики:
Розмір форми: 23 х 11,8см з євро-висічкою
Розмір виробів:
вісімка: 9,8 х 6,3см, глибина 1,1 і 1,4см
серце в квітах: 6,8 х 7,5см, глибина 1,5см
Матеріал: харчовий пластик