Кількість
|
Вартість
|
||
|
Молд застосовується для виготовлення шоколадних цукерок і елементів декору з шоколаду.
Спосіб застосування:
1. Вимийте молд звичайною водою і ретельно висушіть.
2. Залийте молд теплим шоколадом.
3. Дайте йому деякий час охолонути.
4. Акуратно витягніть шоколад з молда.
Поради:
- не мити в посудомийній машині;
- не рекомендується використовувати для карамелі та інших гарячих компонентів.
Характеристики:
Розмір форми: 23,1 х 12см з євро-висічкою
Розмір виробу:
вісім: 5,8 х 8,6см, глибина 1,6 і 2,2см
серце: 8,5 х 7см, глибина 1,3 і 2 см
Матеріал: харчовий пластик