Кількість
|
Вартість
|
||
|
Молд застосовується для виготовлення шоколадних цукерок і елементів декору з шоколаду.
Схвалено FDA для роботи з харчовими продуктами.
Спосіб застосування:
1. Вимийте молд звичайною водою і ретельно висушіть.
2. Залийте молд теплим шоколадом.
3. Дайте йому деякий час охолонути.
4. Акуратно витягніть шоколад з молда.
Поради:
- не мити в посудомийній машині;
- не рекомендується використовувати для карамелі та інших гарячих компонентів.
Характеристики:
Розміри молда: 24,1 х 18,4см
Розміри предметів: ширина від 1 до 4,1см, висота від 2 до 5см, глибина від 0,5см до 1,2см
Розміри букв: ширина від 1,3 до 1,5см, висота 1,7см, глибина 0,4см
Матеріал: харчовий пластик
Виробник: США