Кількість
|
Вартість
|
||
|
Молд застосовується для виготовлення шоколадних цукерок і елементів декору з шоколаду і мастики.
Схвалено FDA для роботи з харчовими продуктами.
Спосіб застосування:
1. Вимийте молд звичайною водою і ретельно висушіть.
2. Залийте молд теплим шоколадом.
3. Дайте йому деякий час охолонути.
4. Акуратно витягніть шоколад з молда.
Поради:
- не мити в посудомийній машині;
- не рекомендується використовувати для карамелі та інших гарячих компонентів.
Характеристики:
Розмір молда: 24,1 х 18,4см
Розміри квіточок (56шт): 1 х 1,4см, 1,1 х 1,6см, 1,4 х 1,4см, 1,3 х 1,6см, 1,6 х 1,5см, 1,6 х 1,6см, глибина 0,3см
Матеріал: харчовий пластик
Виробник: США