Кількість
|
Вартість
|
||
|
Молд застосовується для виготовлення шоколадних цукерок і елементів декору з шоколаду.
Спосіб застосування:
1. Вимийте молд звичайною водою і ретельно висушіть.
2. Залийте молд теплим шоколадом.
3. Дайте йому деякий час охолонути.
4. Акуратно витягніть шоколад з молда.
Поради:
- не мити в посудомийній машині;
- не рекомендується використовувати для карамелі та інших гарячих компонентів.
Характеристики:
Розмір молда: 24,1 х 18,4см
Розміри:
ялинки 3,3 х 5,3см, 3 х 4,4см, 2,4 х 3,4 см, глибина 1,2 см, 1,4см, 1,5см
сніговик 3 х 3,9см, глибина 1,2 см
Санта 3,7 х 2,7см, глибина 1 см
пара 2,5 х 3,5 см, глибина 0,5 см
фігурки 0,6 см х 1,1см, 1,2 х 1,2 см, глибина 0,3 см
Матеріал: харчовий пластик
Виробник: США