Кількість
|
Вартість
|
||
|
Молд призначений для виготовлення льодяників і карамелі, можна використовувати для роботи з шоколадом і мастикою. Витримує температуру до 375 градусів С. Схвалено FDA для роботи з харчовими продуктами
Характеристики:
Розмір Молда 23 х 18 см
Розміри гудзиків від 2,2 см до 0,9 см, глибина 0,31см
Зроблено в США
Виготовлення карамелі з ізомальту
Примітка: Обов'язково надягайте рукавички при роботі з гарячим Ізомальтом
- Розламайте застиглий ізомальт і покладіть в силіконову формочку для маффінів.
- Розігрійте в мікрохвильовці кілька секунд. Всі шматочки повинні розтанути.
- Змастіть форму тонким шаром масла.
- Розлийте ізомальт в формочки.
- Якщо в Ізомальті є бульбашки, то вони залишаться і після охолодження. Щоб їх прибрати, використовуйте зубочистку.
- Використовуйте зубочистку, щоб наповнити формочки.
- Дайте карамелі застигнути і дістаньте її з Молда.