Кількість
|
Вартість
|
||
|
Молд призначений для виготовлення льодяників і карамелі, можна використовувати для роботи з шоколадом і мастикою.
Витримує температуру до 375°С. Схвалено FDA для роботи з харчовими продуктами.
Виготовлення карамелі з ізомальту:
Примітка: Обов'язково надягайте рукавички при роботі з гарячим ізомальтом!
- Розламайте застиглий ізомальт і покладіть в силіконову формочку для мафінів.
- Розігрійте в мікрохвильовці кілька секунд. Всі шматочки повинні розтанути.
- Змастіть форму тонким шаром масла.
- Розлийте ізомальт в формочки.
- Якщо в ізомальті є бульбашки, то вони залишаться і після охолодження. Щоб їх прибрати, використовуйте зубочистку.
- Використовуйте зубочистку, щоб наповнити формочки.
- Дайте карамелі застигнути і дістаньте її з молда.
Характеристики:
Розмір великих цифр (в залежності від цифри) (ш х д): від 2,8 до 3,8см х 4,5см, висота 0,5см
Розмір маленьких цифр (в залежності від цифри) (ш х д): від 0,6см до 1,5см х 1,9см, 2см, висота 0,3см
Матеріал: харчовий пластик
Країна-виробник: США