Кількість
|
Вартість
|
||
|
Молд призначений для виготовлення льодяників і карамелі, можна використовувати для роботи з шоколадом і мастикою. Витримує температуру до 375 градусів С. Схвалено FDA для роботи з харчовими продуктами
Виготовлення карамелі з ізомальту
Примітка: Обов'язково надягайте рукавички при роботі з гарячим Ізомальтом
- Розламайте застиглий ізомальт і покладіть в силіконову формочку для маффінів.
- Розігрійте в мікрохвильовці кілька секунд. Всі шматочки повинні розтанути.
- Змастіть форму тонким шаром масла.
- Розлийте ізомальт в формочки.
- Якщо в Ізомальті є бульбашки, то вони залишаться і після охолодження. Щоб їх прибрати, використовуйте зубочистку.
- Використовуйте зубочистку, щоб наповнити формочки.
- Дайте карамелі застигнути і дістаньте її з молда.
Характеристики:
Розмір молда: 24,1 х 18,4см
Розмір фігур: 3 х 2,5см, 2,8 х 3,1см, 4 х 3,8см, 2 х 5см, 2,5 х 5,2см, 2,6 х 5см, 3,5 х 3см, глибина 0,8см - 1см
Матеріал – харчовий пластик
Країна-виробник – США