Кількість
|
Вартість
|
||
|
Молд призначений для виготовлення льодяників і карамелі, можна використовувати для роботи з шоколадом і мастикою. Витримує температуру до 375 градусів С. Схвалено FDA для роботи з харчовими продуктами
Виготовлення страз
Примітка: Обов'язково надягайте рукавички при роботі з гарячим Ізомальтом
- Розламайте застиглий ізомальт і покладіть в силіконову формочку для мафінів.
- Розігрійте в мікрохвильовій печі кілька секунд. Всі шматочки повинні розтанути.
- Змастіть форму тонким шаром масла.
- Розлийте ізомальт в формочки.
- Якщо в Ізомальт є бульбашки, то вони залишаться і після охолодження. Щоб їх прибрати, використовуйте зубочистку.
- Використовуйте зубочистку, щоб наповнити маленькі формочки.
- Дайте стразів застигнути і дістаньте їх з Молда.
- Прикріпіть стрази до торту за допомогою гелю для декорування.
Характеристики:
Кількість фігур: 80шт
Розміри фігур: 1 х 1,9см, 1 х 1,8см, 1,5 х 1,5см, 1,3 х 1,3см, 1,5 х 1,8см, 1,3 х 1,5см, глибина 0,4см
Країна-виробник: США