Кількість
|
Вартість
|
||
|
Мигдальні пелюстки – продукт, виготовлений з горіхів мигдалю. Після термічної обробки, не обсмажений, нарізаний тонкими слайсами, товщина пелюстки не перевищує 0,7 мм.
Очищені ядра горіхів мигдалю – дуже популярний продукт в кондитерській промисловості. При додаванні в страви надає випічці тонкий мигдальний смак і насичений аромат, а також приємний хрускіт.
Мигдальні пелюстки нічим не відрізняються від цільного мигдалю за своїми властивостями, тому сміливо можете використовувати їх не тільки для створення неповторного вигляду вашим стравам, а й як необхідний і корисний інгредієнт.
Корисні властивості:
Пелюстки мигдалю багаті рослинним білком і клітковиною. Клітковина необхідна для підтримки здорової травної системи та зниження рівня поганого холестерину. Нарізаний мигдаль багатий вітаміном Е, який позитивно впливає на стан шкіри.
Крім цього, в його складі присутні такі важливі вітаміни, як рибофлавін, ніацин, тіамін, пантотенова кислота, фолацин, піридоксин, а також токоферол. Також ядра мигдалю багаті магнієм, залізом, калієм, фосфором і кальцієм.
Вплив на організм:
• регулярне вживання мигдалю уповільнює старіння всього організму;
• сприяє зміцненню нервової системи;
• робить позитивний вплив на сон;
• очищає судини;
• позитивно впливає на потенцію;
• слід з обережністю вживати при порушенні серцевого ритму.
Застосування:
• використовуються для прикраси десертів і напоїв;
• ідеально підходять для випічки;
• можуть додаватися в різноманітні салати;
• ідеально підходять в якості добавки до мюслів, йогурту, пшеничної або вівсяної каші;
• використовуються в якості декору і приправи деяких гарячих страв, як перших, так і других.
Перед застосуванням рекомендується просушити мигдальні пелюстки на сухій сковороді.
Умови зберігання: мигдальні пелюстки тендітні, тому їх слід зберігати в щільних двошарових пакетах - з паперу та поліетилену, в сухому прохолодному місці.
Калорійність мигдальних пелюсток складає 650 ккал на 100 грам продукту.
Вага: 500 грам
Виробник: Україна