Кількість
|
Вартість
|
||
|
Мигдальне праліне – чудова добавка для приготування тортів, начинок для цукерок і хлібобулочної випічки, тістечок і морозива.
Класичне праліне зроблено з високоякісного мигдалю середнього обсмаження для отримання оптимального аромату (мигдаль очищають безпосередньо перед обсмаженням).
Ніжне праліне має золотисто-коричневий колір. Володіє приголомшливим свіжим, фруктовим, солодким смаком зі смаженими нотками.
Паста відмінно поєднується з ніжним шоколадом з меншим вмістом цукру і какао, розкриваючи свої вишукані мигдальні нотки. Також підходить для ароматизації кремів або мусів.
Галузь застосування:
- Випічка (торти, кекси, мафіни, тістечка).
- Начинки та ганаш.
- Печиво (вафлі, профітролі, тарталетки).
- Морозиво.
Склад: мигдаль 46,5%, цукор 36,5%, карамелізований цукор 9,5%, рослинний жир 7,0%, емульгатор: соєвий лецитин. Без ГМО.
Умови зберігання: зберігати в сухому прохолодному місці при температурі не більше +25°С.
Термін придатності: 12 місяців
Вага: 100г
Виробник: Бельгія, Callebaut