Кількість
|
Вартість
|
||
|
Мигдальне борошно – подрібнений мигдальний горіх, що використовується для виготовлення горіхових начинок, білково-горіхових та пісочно-горіхових напівфабрикатів, як добавка для всіх видів тіста, як прикраса та як самостійна страва.
Борошно виробляється повністю натуральним способом, отриманим шляхом ретельного відбору сировини, спочатку висушеної, а потім тонко подрібненої.
Підходить для тіста, макаронс, марципану.
Склад: мигдаль 100%. Не містить ГМО.
Умови зберігання: зберігати в прохолодному сухому місці, бажано при температурі від 8°C до 12°C. Тримати далеко від джерел тепла та прямих сонячних променів.
Вага: 250г
Виробник: Італія, Santo Santaniello