Додайте товари для порівняння
Додайте товари до списку бажань
0
Мій кошик

100% високоякісне мигдалеве борошно із солодкого мигдалю.

 

Мигдальне борошно - продукт, який використовують у приготуванні багатьох рецептів, особливо незамінним інгредієнт є у французькій кухні. Без мигдалевого борошна неможливо уявити такі страви, як макарон (macarons) - французьке мигдалеве печиво, бісквіти "декуаз" і "женуаз".

 

Мигдальне борошно має чудові смакові якості, незабутній аромат і тонкий смак. Дозволяє домогтися більш густої консистенції мас, робить випічку ніжною, не дає їй пересохнути.

 

Сфера застосування мигдалевого борошна в кондитерському виробництві досить широка. Його активно додають як додатковий компонент, що поліпшує смак, до багатьох інших рецептур. 

 

Корисні властивості мигдалевого борошна:

У ньому містяться насичені жирні кислоти, практично вся лінійка вітамінів групи В, холін, бета-каротин, кальцій, магній, фосфор, залізо, хлор, сірка, калій, біологічно активні компоненти, антиоксиданти і фітоестрагени.

 

Мигдальне борошно ідеально підходить для дієтичного харчування - воно висококалорійне, і практично не містить глютену. Страви та кондитерські вироби, в яких присутнє мигдальне борошно, абсолютно безпечні і для дітей, і для дорослих, є придатними для чутливих до глютену людей.

Мигдальне борошно додають у:

французьке тістечко "макарон", тарталетки, пудинги, цукерки ручної роботи, крамбл, десерт Монблан, трюфелі, халву, профітролі;
хлібобулочні вироби: печиво, булочки, хліб, паски, круасани;
у вигляді панірування до риби та м'яса;
у супи та соуси як загущувач;
торти (Естерхазі), пироги, тістечка, бісквіти, оладки, кекси, чізкейк, тарт;
вегетаріанські десерти;
низькокалорійні страви.


Рецепт мигдалевого молока:

- 400 г теплої (або холодної) води;

- 3 ст. л. мигдалевого борошна;

- чайна ложка меду;

- щіпка гімалайської солі (за смаком)

 

Усі інгредієнти збити в блендері кілька хвилин до пишної пінки, розлити по келихах і насолоджуватися прекрасним молочним вегетаріанським коктейлем.

 

Склад: мигдаль мелений 100%.

 

Калорійність мигдалевого борошна досить висока - близько 605 кКал на 100 грамів.

 

Умови зберігання: зберігати в сухому і прохолодному місці.

 

Термін придатності - 6 місяців

Вага - 200 грам

Виробник - Україна

Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати

Мигдальне борошно Extra Fine, 200гр

Очікується
Артикул: 258745
127 грн
Порівняти
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список бажань
%
Увійти для відображення накопичувальної знижки
Повідомити, коли з'явиться
Увійдіть на сайт щоб
додати товар до списку очікувань
Характеристики
Вегетаріанський продукт Так
додаткові розділи Інгредієнти кондитера, Борошно, Горіхове борошно
  • Самовивіз з магазину:
    • Харків, пр. Гагаріна, 26-А1
    • Одеса, вул. Катерининська, 81
    • Київ, вул. Антоновича, 157 (ст. Метро Либідська).
    • Львів, вул. Городоцька, 43
    • Миколаїв, пр-т Центральний, 171
    • Вінниця, пр-т Коцюбинського, 48
    • м. Дніпро, вул. Володимира Мономаха, 19
  • У відділенні Нової Пошти
  • У відділені Укрпошти

Більше інформації про доставку

  • Готівкою
  • Готівкою при отриманні (Відправка замовлень від 500 грн.)
  • На карту Приватбанку
Вгору