Кількість
|
Вартість
|
||
|
100% високоякісне мигдалеве борошно із солодкого мигдалю.
Мигдальне борошно - продукт, який використовують у приготуванні багатьох рецептів, особливо незамінним інгредієнт є у французькій кухні. Без мигдалевого борошна неможливо уявити такі страви, як макарон (macarons) - французьке мигдалеве печиво, бісквіти "декуаз" і "женуаз".
Мигдальне борошно має чудові смакові якості, незабутній аромат і тонкий смак. Дозволяє домогтися більш густої консистенції мас, робить випічку ніжною, не дає їй пересохнути.
Сфера застосування мигдалевого борошна в кондитерському виробництві досить широка. Його активно додають як додатковий компонент, що поліпшує смак, до багатьох інших рецептур.
Корисні властивості мигдалевого борошна:
У ньому містяться насичені жирні кислоти, практично вся лінійка вітамінів групи В, холін, бета-каротин, кальцій, магній, фосфор, залізо, хлор, сірка, калій, біологічно активні компоненти, антиоксиданти і фітоестрагени.
Мигдальне борошно ідеально підходить для дієтичного харчування - воно висококалорійне, і практично не містить глютену. Страви та кондитерські вироби, в яких присутнє мигдальне борошно, абсолютно безпечні і для дітей, і для дорослих, є придатними для чутливих до глютену людей.
Мигдальне борошно додають у:
французьке тістечко "макарон", тарталетки, пудинги, цукерки ручної роботи, крамбл, десерт Монблан, трюфелі, халву, профітролі;
хлібобулочні вироби: печиво, булочки, хліб, паски, круасани;
у вигляді панірування до риби та м'яса;
у супи та соуси як загущувач;
торти (Естерхазі), пироги, тістечка, бісквіти, оладки, кекси, чізкейк, тарт;
вегетаріанські десерти;
низькокалорійні страви.
Рецепт мигдалевого молока:
- 400 г теплої (або холодної) води;
- 3 ст. л. мигдалевого борошна;
- чайна ложка меду;
- щіпка гімалайської солі (за смаком)
Усі інгредієнти збити в блендері кілька хвилин до пишної пінки, розлити по келихах і насолоджуватися прекрасним молочним вегетаріанським коктейлем.
Склад: мигдаль мелений 100%.
Калорійність мигдалевого борошна досить висока - близько 605 кКал на 100 грамів.
Умови зберігання: зберігати в сухому і прохолодному місці.
Термін придатності - 6 місяців
Вага - 200 грам
Виробник - Україна