Кількість
|
Вартість
|
||
|
100% високоякісне мигдальне борошно з солодкого мигдалю. Бланшованого, не смаженого.
Мигдальне борошно - продукт, який використовують в приготуванні багатьох рецептів, особливо незамінним інгредієнт є в французькій кухні. Без мигдальної муки неможливо уявити такі страви, як макарон (macarons) - французьке мигдальне печиво, бісквіти «декуаз» і «женуаз».
Мигдальне борошно володіє відмінними смаковими якостями, має незабутній аромат і тонкий смак. Дозволяє домогтися більш густої консистенції мас, робить випічку ніжною, не дає їй пересохнути.
Корисні властивості мигдальної муки:
У ній містяться насичені жирні кислоти, практично вся лінійка вітамінів групи В, холін, бета-каротин, кальцій, магній, фосфор, залізо, хлор, сірка, калій, біологічно активні компоненти, антиоксиданти і фітоестрагени.
Мигдальне борошно ідеально підходить для дієтичного харчування - воно висококалорійне, і практично не містить глютену. Страви і кондитерські вироби, в яких присутня мигдальна мука, абсолютно безпечні і для дітей, і для дорослих, є підходящими для чутливих до глютену людей.
Мигдальне борошно додають в:
• французьке тістечко «макарон», тарталетки, пудинги, цукерки ручної роботи, крамбл, десерт Монблан, трюфелі, халву, профітролі;
• хлібобулочні вироби: печиво, булочки, хліб, паски, круасани;
• у вигляді панірування до риби і м'яса;
• в супи і соуси як загущувач;
• торти (Естерхазі), пироги, тістечка, бісквіти, оладки, кекси, чізкейк, тарт;
• вегетаріанські десерти;
• низькокалорійні страви.
Рецепт мигдального молока:
- 400 г теплої (або холодної) води;
- 3 ст. л. мигдального борошна;
- чайна ложка меду;
- дрібка гімалайської солі (за смаком)
Всі інгредієнти збити в блендері пару хвилин до пишної піни, розлити по келихах і насолоджуватися прекрасним молочним вегетаріанським коктейлем.
Склад: 100% мигдаль мелений бланшований не смажений. Без ГМО.
Енергетична цінність на 100 г: 645 ккал
Умови зберігання: зберігати в сухому і прохолодному місці.
Вага: 200 грам
Країна-виробник: Україна