Кількість
|
Вартість
|
||
|
Мастика Slado – універсальна цукрова паста (маса цукрова) повністю готова до використання.
Застосовується для покриття тортів, ліплення прикрас, фігурок, моделювання квіткових композицій.
Спосіб застосування:
Розім'яти необхідну кількість маси на столі до м'якої консистенції. Щоб маса не прилипала до рук і столу, необхідно поверхню посипати цукровою пудрою. Розкачати пласт маси до необхідної товщини. Отриманий пласт покласти на торт, тістечко. Поверхня попередньо змащується тонким шаром джему, крему або цукровим сиропом (для щільного прилягання).
Місце і умови зберігання: щоб маса не засихала, зберігайте її в поліетиленовому пакеті або в харчовій плівці. У холодильнику термін придатності складе – 10-12 днів, при кімнатній температурі – 3-4 дня. При незначному засиханні її можна розім'яти, додаючи невелику кількість води.
Склад: цукор білий, патока крохмальна, глюкоза кристалічна, жир кондитерський, згущувачі: крохмаль модифікований, крохмаль кукурудзяний, барвник харчовий, гліцерин, консервант сорбінова кислота, ароматизатор "Ваніль".
Вага: 100 г
Виробник: Slado, Україна