Додайте товари для порівняння
Додайте товари до списку бажань
0
Мій кошик

Какао-масло Mycryo – 100% натуральний інгредієнт у вигляді мікропорошку.

З какао-маслом Mycryo, ви зможете робити глянсовий декор і цукерки, які приємно хрумтять. Секрет простий: какао-масло Mycryo містить потрібну кількість бета-кристалів, необхідних для кристалізації шоколаду.

Продукт незамінний з ряду причин: натуральне порошкове какао-масло повністю готове до роботи, воно швидко розчиняється, створюючи ідеальну кристалічну решітку в вашому шоколаді, таким чином, ви економите час і гроші.

 

Мікропорошок Mycryo також є прекрасним рослинним жиром для смаження і гриля. Він витримує температуру смаження краще, ніж інше масло або олія, та не горить. Додавання какао-масла зверху додасть вашому шоколаду більше блиску і більш твердого розколу.

 

Величезна кількість областей застосування: приготування м'яса, риби, овочів. Mycryo вивільняє натуральні смаки навіть найбільш делікатних інгредієнтів, таких як морські гребінці або фуа-гра. Просто обваляйте овочі, м'ясо, рибу або домашню птицю в мікропорошку і обсмажуйте або запікайте інгредієнти на гарячій сковороді або на гарячому грилі. Ви навіть можете змішувати Mycyro з травами або спеціями.

 

У кондитерській справі найчастіше використовується для виготовлення шоколаду, шоколадного велюру, глазурі та кремів. Також може використовуватися в якості замінника кокосового масла. Забарвленим і затемперованим какао-маслом роблять візерунки на корпусних шоколадних цукерках. Використовується як "бар'єрний" шар в ласощах з кремовою начинкою для запобігання просочування вологою хрустких інгредієнтів.

 

Темперування за допомогою какао-масла Mycyro:

Мета темперування полягає в тому, щоб прекристалізувати (зробити шоколад твердим) какао-масло в шоколаді, після чого він буде готовий до подальшого застосування. В процесі темперування какао-масло в шоколаді приймає стійку кристалічну форму. Це гарантує вам отримання ідеального кінцевого продукту з атласним блиском і дзвінким хрускотом.

  1. Розтопіть 1 кілограм чорного, білого, молочного шоколаду звичним способом;
  2. Остудіть шоколад до 34°C і поступово всипте в нього 10 грам какао-масла Mycryo;
  3. Добре перемішайте, потім, відлийте цукерки, фігурки або елементи декору;
  4. Якщо ви плануєте працювати з шоколадом протягом тривалого часу, підтримуйте температуру на рівні 32°C;
  5. Залиште готові вироби на 12 годин, вони придбають атласний блиск, коли шоколад повністю кристалізується.

 

Вага: 600 грам

Виробник: Callebaut

Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати

Масло какао у вигляді мікропорошку Mycryo, 600 г

Очікується
Артикул: NCB-HD706-E0-W44
1 377 грн
Порівняти
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список бажань
%
Увійти для відображення накопичувальної знижки
Повідомити, коли з'явиться
Увійдіть на сайт щоб
додати товар до списку очікувань
Характеристики
Вегетаріанський продукт Так
Бренд Callebaut
додаткові розділи Інгредієнти кондитера, Все для молекулярної кухні, Все для низькокалорійних десертів, Масло какао
  • Самовивіз з магазину:
    • Харків, пр. Гагаріна, 26-А1
    • Одеса, вул. Катерининська, 81
    • Київ, вул. Антоновича, 157 (ст. Метро Либідська).
    • Львів, вул. Городоцька, 43
    • Миколаїв, пр-т Центральний, 171
    • Вінниця, пр-т Коцюбинського, 48
    • м. Дніпро, вул. Володимира Мономаха, 19
  • У відділенні Нової Пошти
  • У відділені Укрпошти

Більше інформації про доставку

  • Готівкою
  • Готівкою при отриманні (Відправка замовлень від 500 грн.)
  • На карту Приватбанку
Вгору