Кількість
|
Вартість
|
||
|
"Mascarpone" – традиційний італійський м'який сир, отриманий методом ультрафільтрації вершків.
Має кремоподібну консистенцію та ніжний вершковий солодкуватий смак. Саме ці якості роблять його ідеальним сиром для десертів.
Застосування:
Крем-сир добре поєднується з фруктами та ягодами, особливої вишуканості набуває у поєднанні з тертим гірким шоколадом. Найбільшої популярності серед гурманів маскарпоне отримав як основний компонент знаменитого італійського десерту "Тірамісу". Також підходить для всілякої випічки, чудова основа для вершкового пудингу чи крему. Його використовують у несолодких стравах: крем-супах, різотто, соусах, пастах.
Склад: вершки пастеризовані, регулятор кислотності, лимонна кислота.
Харчова цінність на 100г продукту: білки 5г, жири 45г, вуглеводи 3г
Енергетична цінність на 100 г продукту: 1800кДж/440ккал
Умови зберігання: зберігати за температури від +2°C до +8°C. Після відкриття зберігати в холодильнику не більше 24 годин.
Жирність: 83%
Вага: 500г
Виробник: Mlekovita, Польща