Кількість
|
Вартість
|
||
|
Електрична машинка призначена для нагрівання і плавлення шоколаду.
Машинка ергономічна і проста у використанні. Управляється вручну: ручкою регулювання температури і червоним перемикачем (вкл / викл). Виготовлена з нержавіючої сталі, що забезпечує тривале користування.
Застосовується для фондю, прикраси тортів, шоколадних соусів і десертів.
Підходить для об`ємів шоколаду від 100 до 500 грам.
Обов'язково! При використанні машинки користуватися термометром, так як шкала температур, яка є на важелі машинки, відображає температуру дна ковша, а сам шоколад при заданій температурі на важелі, в стані розплавленого, може бути як температурою вище, так і нижче.
Оптимальна температура плавлення, яку необхідно виставити на важелі температур – це 40°С, для більш впевнених користувачів – 60°С.
Пам'ятайте! Шоколад в процесі плавлення потребує постійного перемішування, щоб не допустити його пригорання!
Характеристики:
Розмір машинки (ш х д х в): 16,8 х 22,9 х 7,1см
Розмір ковша (діаметр х висота): 13,5 х 6см
Тип: електрична
Напруга: 220В
Потужність: 40Вт
Матеріал: нержавіюча сталь
Матеріал ковша: емальована сталь
Виробник: Китай
Гарантія: 6 місяців