Кількість
|
Вартість
|
||
|
Львівські дріжджі – пресовані хлібопекарські дріжджі, виготовлені з нового штаму дріжджів. Мають стабільно високі якісні показники, не змінюються протягом терміну їх зберігання.
Якісні показники:
• підйомна сила, мін, не більше - 40;
• кислотність, мг оцтової кислоти (на кінець терміну зберігання) -240;
• вологість,% не більше - 70.
Дріжджі придатні для традиційного та швидкого способу приготування тіста, для виробництва хлібобулочних виробів, різноманітних за рецептурою.
Дозування Львівських дріжджів залежить від технології приготування тіста, рецептури його приготування, технічного оснащення підприємства, якості сировини і умов виробництва.
Склад: дріжджі сахароміцети (Saccharomyces cerevisiae).
Умови зберігання: зберігати при температурі від 0 до +10°C, вологість повітря не більше 70%.
Термін зберігання: 30 діб
Вага: 100г
Виробник: Україна