Кількість
|
Вартість
|
||
|
Лак Sugarflair – не має смаку, безпечний продукт, дає жовтизну при покритті.
Кондитерський лак надає лаковий блиск деталям з мастики, марципану, використовується для приготування фарб для розпису по мастиці, для захисту карамельних виробів від помутніння та вологи.
Кількість блиску легко регулюється кількістю нанесених шарів.
Застосування:
Sugarflair Confectioners Glaze надасть лакового блиску деталям фігурок з мастики (очі, губи, взуття, ґудзики, намисто, сумочки).
Служить для покриття елементів кондитерських букетів з квіткової пасти, фруктів, овочів і ягід.
Використовується для приготування фарб для розпису по мастиці та квітковій пасті. При суміші з порошковими і гелевими барвниками лак створює ідеальну фарбу, якою дуже легко працювати. Вона швидко висихає і не затікає в мікро-тріщини пасти, що дозволяє лініям не розпливатися і залишатися чіткими.
Також кондитерський лак створює бар'єр і служить зв'язкою між жирною поверхнею (наприклад, пластичного шоколаду) і фарбою або навіть білковим айсінгом.
Лак захищає вироби від вологи. Це особливо важливо при роботі з фігурками з ізомальту (стійкого кондитерського цукру).
Для нанесення використовувати пензлик.
Об’єм – 50 мл
Країна-виробник – Великобританія