Кількість
|
Вартість
|
||
|
Кунжутна паста, яка відома як тахіні, тахіна, сезамова паста, - це натуральний інгредієнт для десертів, салатів, випічки і просто корисний смаколик. Має гіркувато терпкий смак та насичений аромат.
Виготовляється тахіні за автентичною технологією з африканського сорту кунжуту Humera з Ефіопії.
Паста з насіння кунжуту ідеально підходить для виробництва хумусу, а також в якості здорового перекусу, як окрема страва, так і у вигляді доповнення до сирів і салатів. Соус з тахіні - це обов'язковий інгредієнт для східної й середземноморської кухні, ним поливають фалафель та шаурму. З фініковим сиропом, медом або кленовим сиропом кунжутна паста перетворюється в прекрасний східний смаколик.
Активні елементи з насіння кунжуту сприяють поліпшенню роботи органів травної системи й прискоренню обміну речовин. Велика кількість жирних кислот і антиоксидантів знижує рівень холестерину.
Використання сезамової пасти:
- заправка фруктового або овочевого салату;
- на тостах і хлібцях (замість масла);
- додаток в кашах, шейках і смузі;
- основа рослинного молока;
- основа соусу для солодких і несолодких страв;
- інгредієнт для випічки.
Рекомендована разова порція: 2 столові ложки (32г)
Склад: насіння кунжуту очищене (100%) підсушене, мелене.
Виділення олії на поверхні підтверджує натуральність продукту.
Перед вживанням рекомендуємо ретельно розмішати пасту.
Поживна цінність на 100 г:
- жири - 52,1 г (з них насичені - 7,1 г)
- вуглеводи - 13,1 г (з них цукри - 2,1 г)
- білки - 20,8 г
- сіль - 0,45 г (додано - 0 г)
Енергетична цінність на 100 г: 605 ккал
Умови зберігання: зберігати в темному сухому прохолодному місці при температурі не більше 25°C і відносній вологості не більше 75% без сторонніх запахів.
Термін придатності: 12 місяців
Вага: 100 грам
Виробник: ТОВ "АУМІ", Україна