Кількість
|
Вартість
|
||
|
Пальник кухонний (карамелізатор) – це необхідна деталь для кухарів і кулінарів.
За допомогою газового пальника ви з легкістю приготуєте такий десерт як крем-брюле, розтопите сир на піці або жульєні. Так само пальник можна використовувати для обробки птиці перед приготуванням.
Догляд: після використання протерти вологою серветкою.
Характеристики:
Температура полум'я: до 1300°С
Об'єм бака: 40мл
Об'єм газу: 8г
Контроль полум'я: є
Час горіння: 20-25 хвилин
Стандартна заправна насадка: є
Запобіжник (вкл / викл): є
Розміри:
Ширина: 10см
Висота: 12см
Матеріал корпусу: метал
Виробник: Китай