Кількість
|
Вартість
|
||
|
Пальник для карамелізації – незамінна річ на кухні.
Газовий пальник підходить для фламбування десертів, таких як крем-брюле, можна приготувати карамель та інші страви, які вимагають випалу. Кулінарний пальник так само підійде для обпалювання курки.
Особливості:
1. Завдяки зручній ніжці, кондитерський пальник може ставати на столі, тоді у кухаря будуть вільні обидві руки. Або ж можна взяти його за рукоятку для більш філігранної обробки страви.
2. Пальник має вбудований п'єзо елемент і запалюється в одне натискання. Заправляється звичайним газовим балончиком для запальничок. Потужність полум'я регулюється.
3. Також, пальник має компактні розміри і його можна брати з собою на шашлики або рибалку. З його допомогою багаття розпалити набагато простіше, ніж сірниками або сигаретною запальничкою. Газовий пальник для кухні добре підходить для розкурки сигар і розпалювання вугілля для кальяну.
Температура полум'я: близько 1200°C (регулюється)
Розмір: 10 х 10,8 х 2,5см
Матеріал: метал, пластик
Виробник: BoxShop