Кількість
|
Вартість
|
||
|
"Mascarpone" – традиційний італійський м'який сир, отриманий методом ультрафільтрації вершків.
Має кремоподібну консистенцію та ніжний вершковий солодкуватий смак. Саме ці якості роблять його ідеальним сиром для десертів.
Застосування:
Крем-сир добре поєднується з фруктами та ягодами, особливої вишуканості набуває у поєднанні з тертим гірким шоколадом. Найбільшої популярності серед гурманів маскарпоне отримав як основний компонент знаменитого італійського десерту "Тірамісу". Також підходить для всілякої випічки, чудова основа для вершкового пудингу чи крему. Його використовують у несолодких стравах: крем-супах, різотто, соусах, пастах.
Склад: молоко пастеризоване, вершки пастеризовані, лактоза, регулятор кислотності (лимонна кислота), антиокислювач (натуральний екстракт розмарину).
Харчова цінність на 100 г продукту: білки 4,2 г, жири 40 г, вуглеводи 2,1 г
Енергетична цінність на 100 г продукту: 1588кДж/385ккал
Умови зберігання: зберігати при температурі від +2°C до +6°C та відносній вологості повітря від 75 до 85%. Після відкриття упаковки зберігати за вказаної температури не більше 5 діб.
Вага: 250г
Виробник: Польща