Кількість
|
Вартість
|
||
|
Крохмаль кукурудзяний - сухий крохмаль вищого сорту, видобутий з кукурудзяних зерен.
Виготовлений методом дроблення білої частини кукурудзяного зерна до порошкоподібного стану. Крохмаль білого кольору, хоча іноді допускається і жовтий відтінок. Продукт не має смаку та запаху. Не містить глютен.
Використовується кукурудзяний крохмаль:
- для кондитерських виробів, як загущувач для кремів, пудингів, киселів, заправок, йогуртів та пюре;
- для виробництва желе, фруктових і молочних десертів; концентратів супів;
- в хлібобулочних і виробах з пісочного тіста для поліпшення смаку і розсипчастості;
- для надання ніжності бісквіта;
- при приготуванні соусів, підлив, паштетів і паст;
- для утворення хрусткої скоринки при паніровці м'ясних виробів;
- для посипання робочої зони при розкатуванні мастики.
Дозування залежить від конкретного рецепту.
Умови зберігання: зберігати в сухому чистому місці при температурі не вище 40°С і відносній вологості повітря не більше 75%.
Вага - 200 грам
Виробник - Україна